Over onze club

Ontdek de geschiedenis en het bestuur van de club.

DE CLUB
SINCE 2015

De Westhoek Wildcats hockeyclub werd opgericht onder impuls van 6 vrienden uit de regio Ieper-Poperinge. Wat startte met een bescheiden interesse in hockey groeide uit tot een dynamische club die open staat voor iedereen; jong en oud, dames en heren.

De club werd opgericht begin 2015 en telt nu reeds 120 leden. Op dit moment gaan de meeste trainingen door op het voetbalveld aan Ons Tehuis, Ieper.  

 • 1
  Respect

  Onze leden hebben respect voor elkaar, de tegenstander en de scheidsrechters. We spelen clean & fair.

 • 2
  Team spirit

  Voor elkaar gaan we door het vuur. Geen plaats voor ego's en diva's. Zowel op als naast het veld zijn we een team.

 • 3
  Fun

  Spelen bij de Wildcats gaat om plezier met elkaar en in het spel. Wat niet betekent dat onze trainingen voor watjes zijn.

Ons bestuur
Carl Vanhoutte
Voorzitter

Carl is samen met Alistair Taylor de bezieler van de club. Carl is een diplomatische bruggenbouwer en het enige bestuurslid dat vrijwel nooit meetraint.

Diederik Syoen
Marketing

Diederik is de man verantwoordelijk voor het meeste wat je ziet. Hij is de bedenker en ontwerper van alles wat Wildcat is. Z'n niet aflatende oog voor detail moeten we erbij nemen.

Sille Brouwer
Sporttechnisch verantwoordelijke

Sille is de enige vrouw in ons midden, maar vergis je niet. Deze Hollandse toptrainster staat zeker haar mannetje. Ze is sporttechnisch verantwoordelijke bij de club met een jarenlange ervaring.

Wil je zelf ook hockey spelen?
Laat het ons weten